Grote Clubactie

Steun JVC en koop loten van JVC-verkopers!

Poster 'Wij doen mee"De Grote Clubactie is een loterij voor Nederlandse verenigingen. Door loten te verkopen, krijgen zij de extra inkomsten die ze hard nodig hebben: 80% van de opbrengst gaat direct naar de clubkas!

Een lot van de Grote Clubactie kost € 3,00.
Daarvan gaat € 2,40 naar JVC.

De lotenverkoop in 2017 begint op zaterdag 16 september.
De trekking voor 2017 is op woensdag 13 december.
De hoofdprijs is maar liefst € 100.000,--.

Bekijk hier het volledige prijzenpakket van 2017   

JVC Jeugd Onder 13, JO11 en JO9 (pupillen) verkoopt voor JVC de loten. Uiteraard mag iedereen loten voor JVC verkopen. Graag zelfs!

Informatie voor lotenverkopers


 

Online lotenverkoop

Makkelijk! Online uw loten kopen. Wel zo makkelijk! Koop uw loten online.
Tijdens de actie (16 september t/m 28 november) kunt u op onze eigen actiepagina online loten kopen.
Uw lotnummer leest u bij de afschrijving van uw bankrekening.

t/m 28 november 2017 kunt via onderstaande button uw loten online aanschaffen.

Koop eenvoudig uw loten online!

 


Superlot

Naast het standaard lot is er ook het Superlot. Het Superlot kan worden aangeschaft voor € 150,00.
Ook van het Superlot is 80% van de opbrengst voor de club. Er is speciaal voor de Superloten een aparte trekking.

De koper ontvangt 50 reguliere loten waarmee hij zijn winkansen op de prijzen van de Grote Clubactie aanzienlijk vergroot.

Ieder lot geeft de koper kans op de superprijs: Het Grote Clubfeest (t.w.v. € 5.000,00) voor JVC.

Koop het SUPERLOT


Voor aanschaf van het superlot neem u contact op met JVC.


Nieuw bij de Grote Clubactie: Sportboxx

De Grote Clubactie en Sportboxx zijn in 2017 trotse partners geworden! Door deze mooie samenwerking ontvangt iedere lotenkoper een voucher t.w.v. € 10,00 te besteden aan tickets, events en clinics, speciaal bedoeld voor sportliefhebbers.

Sportboxx beloont ook lotenverkopers
Voor lotenverkopers zijn er ook leuke acties! Zo staat Sportboxx op de 20-loten-voucher en ontvangen alle kinderen die 20 of meer loten verkopen een cadeaubon t.w.v. € 10,00. Ook zijn er sportclinics te winnen van voormalig hockeyinternational Ellen Hoog of oud profvoetballer John de Wolf.

Over Sportboxx
Sportboxx is hét cadeau voor sportliefhebbers. Een Sportboxx bevat een cadeaubon welke ingeleverd kan worden op sportboxx.com. De site biedt een breed assortiment aan tickets, events en clinics. Zo kunt u bijvoorbeeld naar een voetbalwedstrijd of racen in een Lamborghini!

Bekijk hier de website van Sportboxx.com

 

JVC beloont de lotenverkopers

Uiteraard zijn wij erg blij met de moeite die onze leden doen om de loten te verkopen.

Wij hebben dan ook een prijs voor de pupillen die de meeste loten verkopen. Wat de prijzen zijn blijft nog een verassing.

Wij waarderen alle kinderen die zich hebben ingezet voor de verkoop van de loten. Daarom hebben zij van JVC een consumptiebon ontvangen.

De 3 beste lotenverkopers zijn Koen Dobbe, Kaylee van der Kraats en Teeyay Duell. Zij worden uitgenodigd om bij JVC een mooie beloning in ontvangst te nemen.

 

Prijzen voor lotenverkopers van de Grote Clubactie

De Grote Clubactie heeft zelf ook een verkoopwedstrijd.

Help het doel van onze vereniging te halen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Madame Tussauds of een dagje Schiphol*. Ook ontvang je € 10,00 shoptegoed bij Sportboxx.com!

Lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper kan geweldige prijzen winnen. Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op deze prijzen. De hoofdprijs is een Playstation 4 met een spel naar keuze! Voor meer info ga je naar: https://kids.clubactie.nl.

Kids.clubactie.nl

Heeft u de Kids-website al gezien? Dat is dé website voor uw verkopende jeugdleden. Op kids.clubactie.nl kunnen lotenverkopers zich inschrijven voor de landelijke Kids-verkoopwedstrijd. Ook vinden uw verkopers hier meer informatie over de 20-loten-actie.
Met de 20-loten actie worden verkopers die 20 of meer loten verkopen beloond met een voucher. Hierop staan verschillende acties, zoals een cadeaubon van Sportboxx t.w.v. € 10,00. Clubcoördinatoren ontvangen de voucher in oktober, zodat leden die 20 of meer loten hebben verkocht direct kunnen worden beloond.

Interactief
Net als vorig jaar kunnen kinderen zelf ook tips, moppen, filmpjes en nieuwsberichten insturen op de Kids-website! De Grote Clubactie selecteert de leukste inzendingen en plaatst deze op de website.

Winacties
Gedurende de actieperiode komen er ook winacties online waarmee lotenverkopers kans maken op leuke prijzen, zoals een sportclinic van voormalig hockeyinternational Ellen Hoog of oud profvoetballer John de Wolf.

Website Grote Clubactie

 

 

Wat kunt u nog meer doen om JVC te steunen? Lees het hier!

 

-->