Uitreiken en innemen 123Inkt kleding JVC

Aan: alle jeugdspelers / ouders / verzorgers JVC,

Zoals jullie weten is de gehele jeugd veldvoetbal van JVC gekleed in het 123Inkt tenue. Dit tenue is alweer drie jaar in gebruik en JVC heeft voor de seizoenen 2018-2019 t/m 2020-2021 een nieuw tenue van onze jeugd hoofdsponsor ontvangen.

Dit betekent dat we het kledingpakket van het huidige tenue (presentatie-pak, sporttas, shirt, broekje en kousen) innemen en tegelijkertijd omruilen voor een compleet nieuw pakket.

Dit gaan we volgende week uitvoeren. De geplande datums/tijden zijn als volgt:

Maandag 16 juli / 18.00 – 20.00 uur : spelers en keepers van teams JO-8 t/m JO-10

Woensdag 18 juli / 18.00 – 20.00 uur: spelers en keepers van teams JO-11 t/m JO-13

Donderdag 19 juli / 18.00 – 20.00 uur: spelers en keepers van teams JO-14 t/m JO-19

 

Omruilen / nieuwe jeugdleden:

Op bovenstaande avonden kunnen de jongens en meisjes van de aangegeven teams, die nu lid zijn en volgend seizoen spelen bij JVC, de oude kleding inleveren en de nieuwe kleding passen en meenemen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een zogenaamde “omruil-bon” als bewijs van inleveren van het oude kledingpakket.

Nieuwe jeugdleden kunnen een nieuw kledingpakket ophalen en dienen dan een borg te voldoen van € 20,00. Dit bedrag kan worden gepind of contant betaald. Ook voor deze jeugdleden maken we gebruik van de zogenaamde “omruil-bon”.

Belangrijk! Bij een eventuele pinstoring moet of contant worden betaald of het kledingpakket later worden opgehaald. Er wordt geen kledingpakket zonder betaling meegenomen.

Belangrijk! Voor jeugdspelers die via het Jeugd Sport Fonds (JSF) bij JVC spelen dienen dit aan te geven, voor hen is een aparte regeling.

Belangrijk! De spelers van de JO19-1 en JO-15-1 spelen in de hoofdklasse en hebben verplicht rugnummers op de shirts. Deze spelers passen de shirts en JVC neemt deze in en verzorgt de rugnummers. Via de hoofdleiders worden dan aan de twee teams de bedrukte shirts voor aanvang competitie uitgereikt.

Inleveren kleding voor jeugdleden die het lidmaatschap bij JVC beëindigen:

Deze jeugdleden leveren het complete kledingpakket in. Daarbij wordt een bon ingevuld dat het pakket is ingeleverd en waarop het volledige IBAN nummer met de naam van de rekeninghouder moet worden ingevuld. De betaalde borg wordt dan naar de rekening overgemaakt.

Belangrijk! Indien niet het complete kledingpakket wordt ingeleverd wordt de borg, ter bepaling door het bestuur, naar rato verrekend.

Hoe gaat het allemaal in zijn werk?

Het inleveren en uitreiken van alle kledingpakketten is een hele operatie en we hebben geprobeerd om dit zo goed mogelijk te laten verlopen.

We gaan hierbij gebruik maken van de kleedkamers 1 t/m 6 voor het innemen en uitreiken kleding en van aparte ruimtes is de gang voor het eventueel passen van kleding.

De route is als volgt (deze wordt aangegeven bij JVC):

1. Alle jeugdleden komen de gang van kleedkamers 1 t/m 6 binnen via de deur aan de rechterzijde van het gebouw;

2. In de eerste twee kleedkamers wordt het kledingpakket ingenomen en in de volgende vier kleedkamers wordt het nieuwe pakket uitgereikt;

3. Via de hal (de toegangsdeur van de hal naar buiten is afgesloten) gaat de route naar de kantine;

4. In de kantine wordt de “omruil- bon” ingeleverd en wordt de naam van de jeugdspeler genoteerd. Omruilen van kledingpakket is dan geregeld. Nieuwe leden kunnen in de kantine de borg betalen;

5. Leden die alleen het kledingpakket inleveren vullen hun bon in (IBAN nummer en naam rekeninghouder) en leveren deze in;

6. De uitgang van de kantine zijn de deuren naar het terras.

Om het innemen en uitdelen van de kledingpakket zo soepel mogelijk te laten verlopen dienen alle leden zich aan de bovenstaande procedure te houden. Hou u ook strikt aan de avond waarop de teams zijn ingedeeld!

Helaas is het onvermijdelijk dat er soms even gewacht moet worden als vele leden tegelijkertijd aanwezig zijn. Graag jullie begrip hiervoor!!

Bedenk wel dat vele vrijwilligers zich inspannen om het zo goed mogelijk te laten verlopen.

Aankoop huidig presentatiepak (trainingspak)

Jeugdleden die een presentatiepak van het oude kledingpakket willen kopen om te gebruiken als trainingspak worden later in de gelegenheid gesteld om dit te gaan doen.

Algemeen:

Op elke avond is er een coördinator aanwezig voor het regelen van de praktische zaken. Als er vragen en/of bijzonderheden zijn kunt u bij hem of bij haar terecht.

Het kan zijn dat we bij bijzondere omstandigheden aanpassingen (moeten) doen in bovenstaande procedures, niet alles is immers te voorzien.

Graag uw begrip hiervoor.

Hoofdbestuur JVC

12 juli 2018

Voetbalvereniging JVC

Wethouder W. de Boerstraat 4

1788 AT Julianadorp
Telefoon: 0223 641616

KvK 40634024

Wedstrijdsecretariaat

Zaterdag: 0223-645929

Zondag: 06-23643603

In de weekenden kan het op de parkeerplaats van JVC erg vol zijn en is er niet voor iedereen plaats om de auto te parkeren. Als geparkeerd wordt op de Wethouder W. de Boerstraat geeft dit overlast voor de bewoners. Het is ook mogelijk dat u wordt bekeurd voor fout parkeren. Parkeren kan ook bij Dorpshuis Julianadorp. Het dorpshuis is op loopafstand van JVC. U kunt door de poort bij het C-veld zodat u niet om hoeft te lopen naar de hoofdingang. 

© 2018 Voetbalvereniging JVC

Met elkaar voor elkaar!