• 123inkt.nl Jeugdsponsor tot ten minste 2027

  • 123inkt.nl ook de komende jaren Hoofdsponsor Jeugd van JVC Julianadorp

    Hoofdsponsor Jeugd 123inkt.nl heeft haar contract met nog eens 3 jaar verlengd en blijft JVC Julianadorp daarmee tot ten minste 2027 trouw. De marktleider in de online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier ondersteunt de jeugd van onze vereniging al jarenlang met een compleet kledingpakket voor alle jeugdspelers en zal komende zomer alle jeugdleden weer voorzien van de nieuwste clubkleding.

    Namens 123inkt vertelt Robin Otten (Accountmanager Sponsoring) meer over het verlengen van de samenwerking: “Al jarenlang kunnen wij samen met de enthousiaste vrijwilligers van JVC Julianadorp en nog een aantal betrokken sponsoren alle jeugdleden voorzien van een compleet kledingpakket. Gezien de fijne samenwerking en de impact die wij op de voetballende jeugd kunnen maken, hebben wij besloten daar nog eens minstens drie jaar aan vast te plakken. Op naar sportieve jaren!’’

    Jeugdvoorzitter Desmond van der Graaf is vanzelfsprekend enorm blij met de verlenging van de overeenkomst: “Wij zijn er enorm trots op dat we na 9 succesvolle seizoenen het contract met 123inkt weer voor 3 jaar hebben kunnen verlengen. Onze jeugd loopt al die jaren al trots met 123inkt op de borst. Wij werken enorm prettig samen met een partij die altijd met ons meedenkt. Wij gaan ervan uit nog jaren succesvol samen te werken!”

    Aan de start van het nieuwe seizoen ontvangen alle jeugdleden een nieuw kledingpakket. Meer informatie hierover en de onthulling van de nieuwe kledinglijn volgt binnenkort.