• Vandaag een thuiswedstrijd tegen een tegenstander die, net als wij, de eerste wedstrijd met klein verschil had gewonnen. Omdat we vorige week en afgelopen donderdag met trainen nogal wat twijfelgevallen en blessures hadden voor de zekerheid toch maar een extra speler geleend maar deze keer bleef iedereen heel. Dan is 4 wissels wel heel veel maar iedereen vult de taken en verantwoordelijkheden per positie over het algemeen goed in.

    Het was een gelijk opgaande wedstrijd in het eerste gedeelte met als enige gevaar de dode spelmomenten. Bij de eerste corner van de tegenstander stonden we niet goed te dekken en er stond iemand bij de 2e paal volledig vrij en zo kwamen we op achterstand. Meerdere spelers hadden het achteraf gezien, zaak is dat we elkaar dan gaan coachen en neerzetten zodat het niet gebeurd.

    Dat ging daarna wel goed en de laatste 10 minuten van de eerste helft waren we de betere ploeg met een aantal kansen. Niet hele grote maar voldoende om een goal te maken wat niet lukte.
    In de 2e helft was het wederom redelijk gelijkwaardig maar als er 1 ploeg recht had op een goal dan waren wij dat wel. Hoe verder de wedstrijd vorderde hoe meer we aandrongen maar het lukte in tegenstelling tot de voorgaande wedstrijd niet om te scoren waardoor we mijn inziens onterecht verloren. We hadden minimaal een punt verdiend.

    Nog maar een Cruijffiaanse uitspraak om het af te sluiten: Voetbal is een spel van fouten. Wie de minste fouten maakt wint.