• Na de goede wedstrijden van de afgelopen weken zonder punten zat er deze week een goed resultaat in want de tegenstander stond net als ons in het onderste gedeelte van de ranglijst.
    Omdat we niet echt meer een scorende spits hebben zijn we wat aan het experimenteren op de 9 positie en deze week hebben we de Tadic variant geprobeerd met Boaz als spits tussen de linies. Het idee was dat de middenvelders Milan, Yamiro en Mauro dan door Boaz de diepte ingestuurd konden worden. Dat ging in de eerste helft best wel goed want Boaz verschafte tot 4x toe iemand een vrije doortocht naar het doel van de tegenstander. Helaas leverden die mogelijkheden geen goal op waardoor we geheel tegen de verhouding in met 0-0 gingen rusten. Achterin stond het met Vinn, Max, Ingmar en Sander als een huis en de tegenstander is niet in de buurt van het doel geweest.

    Met \\"Murphy's Law\\" in het achterhoofd in de rust nog wel met elkaar afgesproken om geconcentreerd te blijven spelen en dat een (snelle) goal maken gewenst was om de tegenstander te ontmoedigen. Die goal kwam er in de 2e helft want we kregen een penalty die door Ingmar hard op de lat werd geschoten en door Mauro in de rebound in het doel werd geschoten. Net toen we dachten dat de buit binnen was raakte Nick geblesseerd en moest er een speler op doel. Max deed dat prima maar helaas brak de tegenstander er 1x door op het randje van buitenspel zodat het eindresultaat 1-1 was. En dat is dus ook voetbal. Het zit qua resultaten niet mee de laatste weken maar de sfeer is verder goed en iedereen doet zijn best. Punten komen dus vanzelf wel weer een keer.