• Bootkaarten

 • Indien een team van JVC een uitwedstrijd op Texel moet spelen kunnen zij gebruik maken van de zogenaamde 'bootkaarten' voor de overtocht met de TESO.
  Een bootkaart is een 5-ritten pas waarmee een auto met inzittenden een overtocht kan maken.

  Er kan maar voor 1 auto per kaart worden betaald voor een overtocht, daarom zijn er vier sets met elk 4 kaarten in gebruik bij JVC.

  Voor een 7-tal krijgt het team de beschikking over drie bootkaarten en voor een 11-tal krijgt het team de beschikking over vier bootkaarten.
  De kaarten worden door JVC verstrekt aan de coach/leider van het team. Indien u bootkaarten nodig heeft, dient de coach/begeleider tijdig contact op te nemen met de wedstrijdsecretaris Jan Wolthuis.

  Dit kan (bij voorkeur) per e-mail: wedstrijdsecretariaat@jvc-julianadorp.nl of telefonisch: 0223 645929.
  De kaarten kunnen dan op zaterdagochtend in het wedstrijdsecretariaat worden opgehaald.

  Na het gebruik op een zaterdag dienen de bootkaarten dezelfde dag te worden ingeleverd (i.v.m. mogelijk gebruik op de zondag). De teams die de bootkaarten op de zondag hebben leveren deze uiterlijk op maandag in. Indien mogelijk kan er een afspraak worden gemaakt met een ander tijdstip / locatie om de kaarten in te leveren.

  Let op! De bootkaarten staan NIET op kenteken dus u dient de TESO lokketten te nemen waarbij er na afgeven aan het loket de pas wordt afgeboekt!