• Ik ben Mika en ik speel bij JO13-1. We hadden een hele mooie wedstrijd gespeeld. Het eerste doelpunt kwam al snel van Dirkshorn maar binnen een minuut maakte Donovan gelijk. Pim en Niels zeggen hoe je traint zo speel je ook! Nou, dat wilden we vandaag zeker laten zien! Dirkshorn maakte na een kwartier 1-2 maar gelukkig buitenspel!
    Wij kregen de eerste corner en Tjerk kopte deze heel mooi in. 2-1. Een minuut later maakte ik de 3-1. We kregen weer een corner en toen de keeper de bal los liet kon Finn de bal er zo intikken. We gingen de rust in met 4-1.
    De tweede helft begon lekker met een mooi doelpunt van Tjerk! Lekker 5-1. Hierna een dikke kans voor Desi en Jayden maar de tweede kans voor Jayden ging er wel in 6-1! We waren lekker aan het voetballen en het volgende doelpunt was in aantocht. Een geweldig afstandsschot van Melle. Applaus! En ook applaus voor Tjerk die een hattrick scoorde 8-1. Door de feestvreugde heen maakte Dirkshorn toch nog een doelpunt waardoor de eindstand 8-2 werd. Maar goed jongens, winnen doe je met zijn allen! We hebben er zin in! Op naar volgende week!

    Voor verslag,
    Mika.