• Beste Leden,

  We mogen weer en daar zijn we maar wat blij mee! Maar ‘gewoon’ gaan voetballen is er helaas niet bij dit jaar. Het coronavirus is voorlopig nog niet weg, waardoor wij beginnen aan een onzekere periode. Om het seizoen te laten slagen is het nu - meer dan ooit - belangrijk dat wij ons allemaal gaan houden aan de coronaregels zoals deze nu gelden. Helaas veranderen de regels ook regelmatig waardoor wij als vereniging, maar ook jullie als sporter en supporter voortdurend allert moeten blijven. Graag brengen wij jullie via dit bericht over specifieke regels op de hoogte (dus aanvullend op de algemene 1,5 meter, alleen komen als je geen klachten hebt en zolang niemand in het gezin besmet is).

  De aangescherpte regels voor de Horeca hebben ook zijn weerslag op onze kantine en terras. Men mag alleen nog ZITTENzowel BINNEN als BUITEN op het terras. Binnen hebben wij helaas maar beperkt plek (ongeveer 16-20 zitplaatsen op 1,5meter afstand), neem bij slecht weer dus een paraplu mee….. Daarnaast is het belangrijk de looproutes te volgen zodat wij elkaar voldoende ruimte bieden. Bij de bar is een plek om te bestellen en een plek om af te rekenen en je bestelling op te halen. Volg hiervoor de aanwijzigingen! Indien u het gebouw betreedt verzoeken wij een ieder dringend om uw contactgegevens achter te laten in de daarvoor aanwezige registers bij de ingang zodat bij eventuele besmettingen de GGD haar bron- en contactonderzoek snel kan uitvoeren. 

  Iedereen kan weer gebruik maken van de kleedkamers en douches. Wij verzoeken ALLE TEAMS om de kleedkamers na gebruik BRANDSCHOON achter te laten zodat het volgende team ook een schone kleedkamer heeft. Voor de senioren worden per team 2 kleedkamers beschikbaar gesteld (voor zover dit mogelijk is) zodat voor deze groep de 1,5 meter afstand kan worden nageleefd.

  Het is niet toegestaan het WEDSTRIJDSECRETARIAAT in te lopen. Deze ruimte is niet groot genoeg om naast de aanwezige vrijwilligers ook nog gasten en belangstellenden te ontvangen. U wordt verzocht bij de deur te blijven staan waar u zult worden geholpen. 

  Als wij bovengenoemde maatregelen met elkaar handhaven is er voor iedereen een veilige omgeving om weer lekker te sporten en te ontspannen. Iedereen is uiteraard weer van harte welkom en wij hopen jullie allemaal binnenkort weer te ontmoeten bij JVC!

  Het Bestuur