• De Pluim

 • Peter Hendrix

 •  

  JVC is erg blij met de vrijwilligers die elke dag veel werk verzetten en wij willen dat niet onder stoelen of banken steken. Door middel van een pluim geven wij de vrijwilligers de aandacht die zij verdienen. De eerste JVC Pluim is op 1 februari toegekend aan Peter Hendrix. Als blijk van waardering voor zijn grote inzet voor JVC is Peter met een bos bloemen en 2 bioscoopbonnen in het zonnetje gezet. Met name voor zijn jarenlange pionierswerk als oprichter van onze eerste website. Peter heeft deze site jarenlang wekelijks up to date gehouden voor een groot publiek.
  De digitale wereld is onmisbaar geworden en dit initiatief is uitgegroeid tot de site die het nu is. Peter, je tomeloze inzet en doorzettingsvermogen maken je een echte JVC'er. Je bent een voorbeeld voor anderen.

  Namens het bestuur, hartelijk dank hiervoor.

 • Judith Kraak

 •  

  JVC is erg blij met de vrijwilligers die elke dag veel werk verzetten en wij willen dat niet onder stoelen of banken steken. Door middel van een pluim geven wij de vrijwilligers de aandacht die zij verdienen. De pluim is aan Judith is uitgereikt op 31 maart 2012. Als blijk van waardering voor haar grote inzet door de jaren heen als coach van diverse jeugdteams, is Judith in het zonnetje gezet door haar een mooie bos bloemen te overhandigen. De stukjes over haar team in de Middenuit komen van haar hand en worden ook graag gelezen. Haar jarenlange inzet op onze eigen toernooien maakt haar een bijzonder vrijwilliger. Judith, je positieve inzet voor de jeugd is niet onopgemerkt gebleven binnen de club, vandaar deze pluim. Je bent een voorbeeld en een motivatie voor anderen.

  Namens het bestuur, hartelijk dank hiervoor.

 • Silvia Romijn

 •  

  Als blijk van waardering voor haar grote inzet voor JVC is Silvia namens het bestuur met een bos bloemen in het zonnetje gezet. Met name voor haar jarenlange (21 jaar) inzet als vrijwilliger in de kantine achter de bar. Zij is ooit daarmee gestart vanuit JHC omdat haar dochters daar handbalden maar is het na het stoppen van haar dochters blijven doen voor JVC. De klaverjas avonden worden ook al jarenlang door haar georganiseerd en voorzien van prijzen. Silvia is altijd bereid een helpende hand te bieden zegt ook nooit nee en niets is haar teveel. Silvia, je grenzeloze inzet en bereidwilligheid en vrolijkheid maken je een echte JVC'er. Je bent een voorbeeld en een motivatie voor anderen.

  Namens het bestuur, hartelijk dank hiervoor.

 • Monique Loew

 •  

  Als blijk van waardering voor haar grote inzet voor JVC is Monique namens het bestuur met een bos bloemen in het zonnetje gezet. Met name voor haar jarenlange (20 jaar) inzet als vrijwilliger in de kantine achter de bar. Monique is altijd bereid een helpende hand te bieden zegt ook nooit nee en niets is haar teveel. Monique, je grote inzet en bereidwilligheid en enthousiasme maken je tot een fantastische vrijwilliger. Je bent een voorbeeld en een motivatie voor anderen.

  Namens het bestuur, hartelijk dank hiervoor.

 • Gerrit Lammerts

 •  

  Als blijk van waardering voor zijn grote inzet voor JVC is Gerrit namens het bestuur met een bos bloemen in het zonnetje gezet. Met name voor zijn jarenlange (19 jaar) inzet als begeleider bij teams en als vrijwilliger in de kantine achter de bar, hij drukt de Middenuit en brengt deze rond. Gerrit is altijd bereid een helpende hand te bieden (zegt nooit nee en niets is hem teveel). Gerrit, je tomeloze inzet en bereidwilligheid en vrolijkheid maken je een echte JVC'er. Je bent een voorbeeld en een motivatie voor anderen.

  Namens het bestuur, hartelijk dank hiervoor.

 • Jan Wolthuis

 •  

  Om onze kanjers in het zonnetje te zetten willen wij graag via onze website deze mensen de aandacht geven die zij verdienen. Dat wij als JVC erg blij zijn met onze vrijwilligers steken wij dan ook niet onder stoelen of banken. Op 23 februari 2013 is de JVC Pluim uitgereikt aan Jan Wolthuis. Als blijk van waardering voor zijn grote inzet voor JVC is Jan met een bos bloemen in het zonnetje gezet. Met name voor zijn jarenlange inzet als vrijwilliger in het wedstrijdsecretariaat op zaterdag en als coördinator en begeleider van de scheidsrechters. Jan is lid van de toernooicommissie en tegenwoordig ook beheerder van de 123-inkt.nl kleding. De positieve inzet van Jan is niet onopgemerkt gebleven bij de Jeugdcommissie. Jan, deze inzet en je bereidwilligheid en enthousiasme maken je tot een fantastische vrijwilliger. Je bent een voorbeeld en een motivatie voor anderen.

  Namens het bestuur, hartelijk dank hiervoor.

 • Niels Gödden en Regina Travaille

 •  

  Om onze vrijwilligers in het zonnetje te zetten, willen we graag via onze site deze kanjers de aandacht geven die ze verdienen. Dat we als JVC erg blij zijn met onze vrijwilligers steken we dan ook niet onder stoelen of banken. De JVC Pluim is aan Niels en Regina uitgereikt op 7 juni op de laatste training van het seizoen 2012-2013. Als blijk van waardering voor hun grote inzet voor JVC zijn Niels en Regina met een bos bloemen in het zonnetje gezet door voorzitter Frits Izaksson. Met name voor hun inzet bij de kabouters (30 aankomende talenten) op vrijdagmiddag is een lust voor het oog. De leuke en energieke manier van omgaan met deze leeftijdsgroep van Niels en Regina zijn niet onopgemerkt gebleven bij andere vrijwilligers en ouders. Niels en Regina, deze inzet, bereidwilligheid en enthousiasme maken jullie tot fantastische vrijwilligers. Jullie zijn een voorbeeld en motiverend voor anderen.

  Namens het bestuur, hartelijk dank hiervoor.

 • Yvonne Voeten

 •  

  Om onze kanjers in het zonnetje te zetten willen we graag via onze site deze mensen aandacht geven die ze verdienen. Dat we als JVC erg blij zijn steken we dan ook niet onder stoelen of banken. De JVC Pluim is aan Yvonne uitgereikt op 27 april 2015. Als blijk van waardering voor haar grote inzet voor JVC is Yvonne met een bos bloemen in het zonnetje gezet. In het bijzonder voor haar jarenlange inzet als vrijwilliger in de kantine. Yvonne is iemand die enorm veel inzet heeft en overal waar nodig bijspringt en de gaten dichtloopt. De positieve inzet van Yvonne is niet onopgemerkt gebleven bij de kantinecommissie. Yvonne, deze inzet, bereidwilligheid en enthousiasme maken je tot een fantastische vrijwilliger. Je bent een voorbeeld en een motivatie voor anderen.

  Namens het bestuur, hartelijk dank hiervoor.

 • Pieter Dekker

 •  

  Om onze kanjers in het zonnetje te zetten willen we graag via onze site deze mensen aandacht geven die ze verdienen. Dat we als JVC erg blij zijn steken we dan ook niet onder stoelen of banken. Als blijk van waardering voor zijn grote inzet voor JVC is Pieter met een bos bloemen in het zonnetje gezet. In het bijzonder voor zijn jarenlange inzet als vrijwilliger in het wedstrijdsecretariaat op zaterdag en als scheidsrechter. Hij is lid van de jeugdcommissie en bracht ook jarenlang de Middenuit rond en voor een kantinedienst draait hij zijn hand niet om. De positieve inzet van Pieter is niet onopgemerkt gebleven bij andere vrijwilligers en ze hebben hem dan ook voorgedragen voor deze pluim. Pieter, je inzet, bereidwilligheid en enthousiasme maken je tot een fantastische vrijwilliger. Je bent een voorbeeld en een motivatie voor anderen.

  Namens het bestuur, hartelijk dank hiervoor.

 • Richard Kramer

 •  

  Om onze kanjers in het zonnetje te zetten willen we graag via onze site deze mensen aandacht geven die ze verdienen. Dat we als JVC erg blij zijn met deze toppers steken we dan ook niet onder stoelen of banken. De JVC Pluim is aan Richard uitgereikt op 8 november. Als blijk van waardering voor zijn grote inzet voor JVC is Richard met een bos bloemen in het zonnetje gezet. In het bijzonder voor zijn jarenlange inzet als vrijwilliger achter de schermen voor al het electra bij JVC (er is geen licht bij JVC zonder Richard). Richard is begeleider/trainer geweest bij de jeugdafdeling en is ook lid geweest van het HB in de functie ledenadministratie. De grote diversiteit en positieve inzet van Richard is niet onopgemerkt gebleven en we hebben hem dan ook graag voorgedragen voor deze pluim. Richard, je inzet, bereidwilligheid en enthousiasme maken je tot een fantastische vrijwilliger. Je bent een voorbeeld en een motivatie voor anderen.

  Namens het bestuur, hartelijk dank hiervoor.