• G-voetbal

 • Wil je graag voetballen, maar kan je niet meekomen in een regulier team, dan ben je welkom in ons G voetbalteam van JVC.
  Want wij van JVC vinden dat iedereen moet kunnen voetballen. 
  Wij hebben 2 teams, beide teams op een ander niveau. Uiteraard kijken wij eerst bij een proeftraining bij welk team je het beste past en of het voetballen in ons team wat voor jou is.
  Er is geen leeftijdsgrens, wij hebben alle leeftijden in ons beide teams.
  Wij trainen iedere woensdagavond (behalve de vakanties) van 19.00 tot 20.00 uur op het JVC terrein in Julianadorp.
  Voor meer info/ aanmelding kun je mailen naar Christa van der Linde, begeleider G team.

  gteam.jvc@gmail.com 

  Wat is G-voetbal?

  G-voetbal is voetbal waarin een paar aanpassingen zijn verricht om het spelers met een verstandelijke of lichamelijke beperking mogelijk te maken ook hun partijtje mee te spelen. Daarmee beantwoorden we echter nog niet volledig de vraag: Wat is G-voetbal?G-voetbal is bedoeld voor mensen die vanwege een lichamelijke en/of verstandelijke beperking belemmerd zijn in hun bewegingsmogelijkheden. G-voetbal is bestemd voorspelers die ten gevolge van hun beperking te veel belemmeringen ondervinden om mee te doen aan een reguliere competitie. Het uitgangspunt is dat elke G-voetballer als individu wordt benaderd met zijn of haar specifieke mogelijkheden en beperkingen. Essentieel is eveneens dat de meeste G-voetballers niet alleen lid worden van een club om voetbal te spelen, maar dat de sociale contacten een belangrijkere rol kunnen innemen. Elke G-speler heeft een eigen benaderingswijze en een eigen manier van omgang.(bron: g-voetbal.eu/wat-is-g-voetbal/) 

  Trainingen. 

  De trainingen worden gegeven door Jan van Ewijk, Jeroen Kramer en Kevin Kramer. Begeleiding door Annet Iliohan en Christa van der Linde

  Dag:  Dinsdag
   Tijd:   van 19:00 tot 20:00 uur

   

  Afberichten Via Team App of Christa 

  Kleding 

  Voetbalschoenen met nopjes (of bij droog weer sportschoenen), korte broek, shirt, kousen of trainingspak, scheenbeschermers. Als het buiten kouder wordt is het verplicht te trainen in een trainingspak.

  Pauze

  We nemen bij elke training om 19.30 uur 5 minuten pauze in de kleedkamer. De spelers nemen dan een eigen bidon met water mee om te drinken in de pauze. Heeft u vragen? stuur een mail naar: gteam.jvc@gmail.com