• Zaterdag 30 oktober was het zover, oud profvoetballer Martijn Meerdink kwam speciaal vanuit Winterswijk een te gekke voetbalclinic geven aan het G team van JVC.

  Onze speler Lucas had de stoute schoenen aangetrokken en Martijn op de camping in Groenlo gevraagd of hij een Clinic wilde geven aan het
  team in Julianadorp waarin hij zelf speelt en Martijn zei enthousiast ja.

  Martijn speelde voor de voetbalclubs De Graafschap, AZ Alkmaar en FC Groningen. Als vleugelspeler kwam hij eenmaal uit voor het Nederlands elftal. Na een ernstige blessure moest hij helaas stoppen als profvoetballer en is hij zijn eigen voetbalschool begonnen in Winterswijk en geeft hij naast voetbaltrainingen ook voetbal clinics.

  Ondanks het wat regenachtige weer, werd het een fantastische Clinic waarin onze voetballers werden uitgedaagd om hun beste voetbal skils te laten zien. Nadat ze alle mooie voetbal kunstjes op het door Martijn uitgezette trainingsveld hadden laten zien, volgde er nog een mooi partijtje met de nodige doelpunten. Als afsluiting kregen de spelers een officieel certificaat van de voetbalschool Martijn Meerdink en een lekker patatje met limonade verzorgt door de dames van de kantine van JVC.

  Een zeer geslaagde dag bij onze mooie voetbalclub JVC.

  Christa van der Linde