• Beste leden,

  Vanuit de KNVB worden wij na elke persconferentie op de hoogte gehouden wat dit betekent voor alle competities en het trainen. Voor het trainen informeren wij iedereen via de trainers. Via dit bericht willen wij u op de hoogte brengen wat de vooruitzichten zijn voor de competities. De KNVB heeft aangegeven de Regio Cup te gaan organiseren voor die teams waarvoor de competitie niet meer kan worden uitgespeeld. Het betreft kleinschalige regionale competities die starten vanaf het moment dat de coronamaatregelen dit toelaten. Hieronder de informatie per categorie:

  Veldvoetbal
  Voor de categorie A senioren (JVC senioren 1 en 2) wordt de competitie definitief niet hervat, met uitzondering van de competities voor de categorie A jeugd:

  • ‘’Voor de categorie A jeugd teams (JVC Jo19-1, Jo17-1 en Jo15-1) geldt dat we de routekaart volgen en (her)-start van de competitie nog steeds tot de mogelijkheden behoort.
  • Wanneer ook voor deze categorieën de deadlines tot optrainen verstrijken, zullen ook deze competities doorstromen naar de KNVB Regiocup.
  • ALLE overige teams uit de categorie A stromen automatisch door naar de KNVB Regiocup. Op www.knvb.nl/regiocup staat alles verder uitgelegd. Klik hier voor de routekaart van de Regio Cup.

  Zaalvoetbal

  Voortzetten van de competitie voor Zaalvoetbal A-categorie is helaas ook niet meer mogelijk. Zij stromen door naar de KNVB Regiocup. We hopen uiteraard dat de KNVB Regiocup zo snel mogelijk gestart kan worden. Alle voorbereidingen zijn hiervoor getroffen, dus zodra de maatregelen het toelaten, gaat de KNVB Regiocup voor de zaalvoetbal van start.

  Al onze teams vanuit de competitie worden opgenomen in de Regio Cup. Op de website van de Regio Cup (www.knvb.nl/regiocup) staat alle informatie hierover. Zie voor uitleg hiervoor het bijgevoegde document.

  Mvg het bestuur.