• JO18 wint 1/2 Finale met 3-1

 • Klinkende overwinning van JVC JO18-1 op Onze Gezellen JO18-2


  JVC JO18-1 heeft de thuiswedstrijd gewonnen tegen Onze Gezellen JO18-2. Zij speelden afgelopen woensdag in de Zwaluwen Jeugd Beker O18 de 1/2 finale Groep 2.

  De spelers hebben er zin in, evenals de coaches en het aanwezige publiek.
  Er werd de hele wedstrijd met veel passie, strijdlust en teamgeest gespeeld. Het begin van de wedstrijd was duidelijk voor de thuisploeg. Onze Gezellen kwamen niet onder de druk uit en dit resulteerde al snel in een doelpunt van Wout (11e minuut). Na dit doelpunt bleven de kansen voor JVC komen maar werden helaas niet benut.

  Na de rust kreeg Onze Gazellen iets meer grip op het spel, met als resultaat dat de 1-1 kwam van Quinn (55e minuut). Dit was voor JVC het startschot om weer sterker in de wedstrijd te komen en het overwicht op het middenveld weer op te pakken. Met als resultaat een knap schot van Wout dat helaas uit elkaar spat op de lat. Niet veel later is het dan toch wel weer raak, Rijash scoort de 2-1 (63e minuut). Vervolgens blijven wij aandringen en weet Harry te scoren uit een mooie vrije trap 3-1 ( 67e minuut). Het 2e gedeelte van de 2e helft weet Jamie met een knappe redding JVC in de wedstrijd te houden. Hierna is JVC vastberaden om de wedstrijd niet meer uit handen te geven en kunnen ze de wedstrijd rustig uitspelen tot het eind.
  EINDSTAND 3-1, na een zeer knappe pot voetbal!

  Op naar de finale!
  Meer info volgt via socials van JVC.