• De jeugdleden van JVC hebben de 123-kleding in bruikleen. Indien kleding is zoekgeraakt of stuk is gegaan kan nieuwe kleding worden geregeld via kleding@jvc-julianadorp.nl. Aan het tussentijds vervangen van de kleding (dus niet ruilen) zijn helaas kosten verbonden die bij de speler in rekening wordt gebracht. Hieronder het overzicht van de kosten per item.

  Voor het ruilen van kleding (omdat de maat niet meer voldoet) kunt u eveneens contact opnemen met kleding@jvc-julianadorp.nl. Hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden.

  In de onderstaande link vindt u een formulier waarmee u het 123inkt tenue + presentatiepak & de bijhorende tas kunt aanvragen

  Via deze link!

  De jeugdleden van JVC hebben de 123-kleding in bruikleen. Tijdens het ophalen van het 123inkt kledingpakket dient een borg van €20,- betaald te worden.

  Het ophalen van de kleding is mogelijk op woensdag tussen 17.00u en 18.00u bij JVC (ingang bij het ballenhok) Voor dinsdagavond 18.00u aangevraagd dan ligt het de volgende dag nog klaar.

  Indien u kleding wil ruilen (omdat de maat niet meer voldoet), maar ook wanneer een item is zoekgeraakt of stuk is gegaan kan nieuwe kleding worden geregeld via de bovenstaande link. Aan het tussentijds vervangen van de kleding (dus niet ruilen) zijn helaas kosten verbonden die bij de speler in rekening wordt gebracht.

  Voor overige vragen betreft de kleding kunt u contact opnemen met kleding@jvc-julianadorp.nl