• Koe loterij
   
  In 2021 zal JVC haar 100-jarig jubileum vieren. JVC is inmiddels al druk bezig met de voorbereidingen om van dit jubileum jaar een succes te maken! Om alle plannen uit te kunnen voeren is extra geld nodig. Daarom organiseert de sponsorcommissie in mei (datum nader te bepalen) een verloting onder de naam: Actie Koeienvlaai.

  Voor deze dag wordt het trainingsveld opgedeeld in kavels. Een kavel (4 vierkante meter) is te koop voor € 10 per stuk. Op de kavel waar de koe als eerste een koeienvlaai legt, valt een prijs te winnen van 5% van de totale inleg! Als de koe na exact 90 minuten geen vlaai heeft geproduceerd, is de plaats van de rechtervoorpoot van de koe bepalend. De wedstrijdleiding plaatst dan de vlag op deze plek. Tegen deze beslissing kan niet worden geprotesteerd.
   
  De wedstrijdleiding (Peter Zonneveld) steekt in het midden van de vlaai de vlag. Daarna worden de horizontale en verticale coördinaten gemeten vanuit het 0-punt om vast te stellen welk vak de winnende is! 
   
  Op de website van JVC kunt u zien welke kavelnummers er nog beschikbaar zijn (groene vakjes zijn vrij). Bij interesse kunt u de sponsorcommissie mailen of een app sturen met uw gewenste kavelnummer(s).  Wij zullen uw opgave verwerken.
   
  De volgende gegevens hebben wij van u nodig als u een kavel(s) wilt kopen:
  • kavelnummer(s)
  • uw naam
  • uw mobiele telefoonnummer
  Uw betaling kan contant bij 1 van de leden van de sponsorcommissie of wij sturen u een Tikkie indien gewenst.
   
   
  Klik deze link om het uitgetekende veld te zien met de kavelnummers
   
   
  Mocht u vragen hebben of nadere informatie dan kunt u ons bereiken op: 
  Peter Zonneveld (06-214 78 264)
  René Clemens (06-510 89 448)
  Joop van Zanten   
  Regina Travaille