• Vrouwen 1 naar de Finale

 • JVC VR 1 NAAR DE FINALE !!
  Afgelopen zaterdag waren de JVC-vrouwen samen met asc de Dijk verantwoordelijk voor een ware bekerclash.
  Strijdend voor een plaats in de bekerfinale waren het de dames van JVC die een veldoverwicht wisten te creëren , doch echte kansen bleven uit . Toch waren het de dorperdames die wisten te scoren , een solo-aktie van Naomi Cok , twee dames voorbij gevolg door een schot van afstand en een beetje hulp van de de Dijk-goalie bracht een 0-1 ruststand op het scorebord.
  Na de rust was het Lilian Reinderman die voor de 0-2 tekende ; de bal werd onderschept waarbij de de Dijk-goalie ver voor de goal stond , Lilian aarzelde niet en plaatste een zeer hoge bal over de keepster waarna de bal net op tijd weer daalde om in de goal te belanden . De vreugde was van korte duur , binnen 5 minuten tekende de Dijk voor de aansluitingstreffer ; 1-2 . Maar met nog 20 minuten op de klok was het Melanie Smit die na een prima pass van Demi van Baak de marge weer op 2 bracht ; 1-3. Dit was het sein voor de Dijk voor een slotoffensief , pompen of verzuipen , hachelijke momenten in de JVC-zestien met uiteindelijk wederom de aansluitingstreffer.
  Maar de marge was nog steeds één , totdat de scheidsrechter , drie minuten in blessuretijd de Dijk een pingel kado deed en de Dijk verzuimde niet vanaf 11 meter ; 3-3 tevens meteen eindsignaal.. .
  Penalty's dus , er moest een winnaar komen . Na 5 pingels van JVC kon de Dijk bij het benutten van hun laatste pingel matchwinnaar worden . Maar het was JVC-goalie Maaike Nieuwland die haar tweede penalty stopte ( wederom 3-3 na ieder 5 penalty's) Nu om en om , zinderende spanning , JVC scoort de zesde (4-3 ) , de Dijk moet scoren om bij te blijven en het is wederom goalie Nieuwland die zich ontpopt tot heldin , ze stopt de pingel ( de derde !) 4-3 na zes pingels : De JVC-LADIES  naar de BEKERFINALE !!