• Met onze campagne “Wat ga jij doen?” proberen we zoveel mogelijk nieuwe vrijwilligers aan te trekken voor onze club. Voor het tekort aan vrijwilligers in de kantine op de zondag hebben wij als bestuur zelf een oplossing bedacht. Alle seniorenleden van JVC hebben onderstaande e-mail ontvangen:

  Aan de seniorenleden van JVC,

  Met ingang van het nieuwe voetbalseizoen gaan wij alle senioren leden van JVC indelen voor een aantal kantine diensten op de zondag. Afgelopen jaren was het binnen de vereniging lastig om de kantine draaiende te houden. De smalle vaste bezetting van de kantine op de zondag heeft het bestuur doen besluiten om hier verandering in aan te brengen.

  Wij hebben hier als bestuur goed over nagedacht. Wij denken met deze oplossing de kantine op zondag open te kunnen houden en de huidige vrijwilligers ‘aan boord te houden’. De indeling zal aan het begin van het seizoen per mail en op de website bekend worden gemaakt. De indeling zal gemaakt worden per team voor de ochtend en/of de middag.

  Het team zelf is verantwoordelijk en als iedereen hierin participeert, zal het per teamlid neerkomen op een 2 à 3 tal diensten per jaar. Voor het team is de aanvoerder het algemene aanspreekpunt. Het spreekt voor zich dat met de indeling rekening wordt gehouden met de diverse speelschema’s en dat kantine werkzaamheden in eerste instantie gepaard zullen gaan met een goede begeleiding.

  Het is een nieuwe aanpak binnen de vereniging. Dat realiseren wij ons als bestuur ook. Echter, het is wel een oplossing die bij andere voetbalclubs al langer succesvol wordt toegepast. Naast de senioren zullen ook de C jeugd, B Jeugd en A Jeugd, een bijdrage gaan leveren aan het draaiende houden van onze mooie vereniging

  Mochten jullie vragen hebben, dan kunnen jullie ons als bestuur altijd bellen, mailen of aanspreken op het park. Wij hebben als bestuur alle vertrouwen dat wij dit als club op een zorgvuldige manier gaan inregelen en kijken uit naar een succesvol en sportief nieuw voetbalseizoen! Fijne vakantie.

  Bestuur JVC Julianadorp