• Wat levert het u op?

    Sponsoring betekent onder meer naamsbekendheid, betrokkenheid, identificatie en positieve uitstraling naar de inwoners in Julianadorp en de regio. Door de getoonde maatschappelijke betrokkenheid en publiciteit in de pers, geeft dat voor uw bedrijf een vergroting van de naamsbekendheid.

    Om uw onderneming of product onder de aandacht van het grotere publiek te brengen zijn er verschillende mogelijkheden (zie pakketten en/of projectsponsoring).

    Natuurlijk kunt u als sponsor ook andere zakelijke tegenprestaties wensen. Deze zijn altijd te bespreken binnen de sponsorcommissie. U kunt in overleg ook altijd gebruik maken van de accommodatie van JVC voor bijvoorbeeld een sportdag of andere activiteit. Om JVC te ondersteunen via sponsoring kan dit een meerwaarde voor uw bedrijf zijn, zeker omdat JVC een positieve uitstraling heeft. Een goed imago van de vereniging kan het imago van de sponsor zeer zeker ondersteunen.

    Bovendien zullen we regelmatig bijeenkomsten organiseren waarbij u kennis kunt maken met de andere sponsors om op die manier ook uw netwerk uit te breiden.

    Uw eigen inbreng zullen wij zoveel mogelijk omzetten in.... uw voordeel!