• Beste JVC-ers,

  Eindelijk gaat er komend weekend weer gevoetbald worden bij JVC met tegenstanders van buiten de vereniging! Wij hebben hier al vele maanden naar uitgekeken en zijn dan ook enorm blij dat wij de Regiocup kunnen aanbieden aan de jeugd tot en met JO17. Daarnaast zijn wij er trots op dat wij in zo een korte tijd de organisatie rondom de wedstrijden hebben kunnen opzetten door de inzet van onze vrijwilligers!

  Corona regels:

  Helaas zijn er nog altijd corona maatregelen van toepassing waardoor we nog niet terug zijn bij ‘normaal’. Belangrijkste maatregel is dat publiek nog altijd niet is toegestaan bij de wedstrijden. Dit betekent dat alleen noodzakelijke begeleiders/ouders op het terrein mogen komen (bij een uitwedstrijd horen hier ook de rijdende ouders bij). Voor de begeleiders op het terrein gelden de bekende regels zoals onder andere 1,5 meter afstand houden, geen handen schudden en bij klachten thuis blijven. 

  Alle exacte regels zijn na te lezen op de site van de KNVB: https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal

  Vanaf dit weekend zijn bij JVC de kleedkamers en douches wel weer beschikbaar (let op; niet bij alle verenigingen is dit het geval, raadpleeg de website van de vereniging die je bezoekt of de kleedkamers/douches beschikbaar zijn). Ook zal de kantine geopend zijn waarbij het belangrijk is dat de aanwijzingen in de kantine worden opgevolgd (bij entree registreren, maximaal aantal personen per tafel, dragen mondkapje). Wij verzoeken iedereen om zoveel mogelijk buiten op het terras de consumpties te nuttigen.

  Wij wensen jullie heel veel plezier tijdens de Regiocup en vertrouwen erop dat iedereen de regels met gezond verstand zal naleven.

  Bestuur JVC Julianadorp