• We gaan weer beginnen!

  Vanuit de gemeente hebben wij goedkeuring ontvangen om weer van start te gaan met de trainingen voor de jeugd! Vanaf komende week kan de jeugd op vrijwillige basis weer van start gaan. Dit gaat uiteraard wel onder stringente voorwaarden om de veiligheid voor iedereen te garanderen. Wij hebben verschillende maatregelen getroffen en regels opgesteld om aan alle protocollen te voldoen. Het is dan ook essentieel dat iedereen zich aan de regels houdt! Alle leden en vrijwilligers ontvangen een mail waarin de nieuwe regels zijn beschreven, het dringende verzoek om deze goed door te lezen. Daarnaast worden de regels kenbaar gemaakt op de website, Facebook en Instagram van JVC en hangen er posters aan de ramen van het clubgebouw. De belangrijkste aanpassingen zijn: 

  - De trainingstijden zijn verkort en aangepast, de nieuwe trainingstijden ontvang je via je begeleider
  - Kinderen onder 13 krijgen een normale training, kinderen tot en met 18 jaar krijgen een aangepaste training waarbij de 1,5-meter afstand wordt gehanteerd
  - Tussen de trainingen zit minimaal 10 minuten pauze zodat de spelers meer ruimte hebben om te arriveren en te vertrekken
  - Ouders worden niet toegelaten op het complex!
  - Indien kinderen worden gebracht, alleen afzetten/ophalen op het parkeerterrein en direct weer vertrekken. NIET BLIJVEN RONDHANGEN!
  - Kom zo kort mogelijk voordat de training start en vertrek direct nadat de training is afgerond
  - Vanuit de begeleiders zal worden aangegeven waar het team zich op het terrein moet verzamelen voor de training
  - Teams onder 13 en boven 13 zijn niet gelijktijdig op het voetbalterrein
  - De jeugd tussen 13 en 19 moeten continue de 1,5 meter afstand tot elkaar in stand houden (ook bij aankomst en vertrekken)
  - Kantine en kleedkamers blijven gesloten. Ga dus voor het trainen naar de WC!
  - Gedurende de trainingen is een Corona verantwoordelijke aanwezig op het terrein voor vragen en handhaving. Deze persoon is herkenbaar aan zijn hesje. 

  Wij gaan er vanuit dat iedereen de regels respecteert en naleeft en dat de jeugd weer met plezier aan het sporten kan bij JVC! 

  Bestuur JVC Julianadorp